Algemeen

Mad Ape Nutrition THE HULK "Limited Edition"

Wat een start van het boosterjaar 2019 - er komt iets aan; groen en verdomd sterk! Mad Ape Nutrition THE HULK "Limited Edition"

"Februari" 65. Kwallen. Immuunsysteem activiteit. Groene biologische essentie. Extreem snelle reacties. "(Citaat uit de film" Hulk ")" Januari "19. Booster. CNS-stimulatie. Groene poederachtige consistentie. Extreem krachtig effect. - Zo zou je de nieuwe editie van een klassieker kunnen aankondigen!

Wie kan het zich herinneren? - Vrijwel precies een jaar geleden ontkiemde het uit de grond - het voorheen totaal onbekende supplementenmerk Mad Ape Nutrition; en tot op de dag van vandaag is dat grotendeels zo gebleven. Behalve hun korte uitroepteken, hun debuut en enige product "THE HULK", een hardcore booster die er niet geloofwaardiger uit had kunnen zien dan Underground Laboratory!

Een gebalde, groene vuist op een min of meer gesofisticeerde, in vergelijking daarmee misschien niet zo waardevolle verpakking.

Op dat moment was een declaratieve tijdsverloop verbazingwekkend. Portiegrootte 8g, maar een RADIOACTIEVE MENGSEL van 15680mg - wat was het? - Niet zo belangrijk, maar wat iedereen opviel was slechts één enkele stof: DMHA!!! Geformuleerd in gesproken en geschreven vorm en voor iedereen duidelijk zichtbaar, was het de derde plaats in de matrix.
En zoals verwacht was THE HULK echt (alleen) iets voor die-hard booster-fans die grote waarde hechtten aan succesvolle training, maar niet noodzakelijkerwijs aan productiviteit in het dagelijks leven!
De booster knalde, maar liet zien DMHA zijn hele werkingsspectrum en ook qua smaak was de booster geen openbaring ... hoe dan ook, we missen het en zouden blij zijn geweest met meer van Mad Ape Nutrition!

En onze smekende woorden werden gehoord! - We beginnen het boosterjaar 2019 met een enorm uitroepteken.

En Mad Ape Nutrition voegt in alle opzichten een schep toe voor zijn nieuwste pre-workout!
Allereerst springt een werkelijk onvergelijkbaar label letterlijk in het oog. Innovatief, creatief en de perfecte symbiose van ouderwetse charme en hete hardcore shit!
De productnaam van de training booster is voorlopig hetzelfde gebleven, THE HULK, maar de bijlage "Limited Edition" is toegevoegd. Bovendien zijn nu een waardevol bedrijfslogo in de vorm van een grimmige apenkop en de officiële zegels van GMP en HACCP nu versierd op het blikje van de pre-workout!
En Mad Ape Nutrition bleef alles goed doen. Hoewel men bij de kernachtige naam van de RADIOACTIVE BLEND blijft, is deze matrix van 15300 mg (en deze versie komt eigenlijk overeen met 1 portie) verhoogd met enkele nieuwe en vrij krachtige actieve ingrediënten.

RADIOACTIEF BLEND (EU) - 15300MG
Tri-Creatine Malaat, AAKG, DMAE, L-Citrulline Malaat, Beta-Alanine, Selaginella Tamariscina Extract (Amentoflavon 20%), Groene Koffieboon Extract, L-theanine, Shizandra-extract, Naringine, N-Acethyl-L-Tyrosine, Pyridine-3-Carboxylzuur

"Krachtige actieve ingrediënten?" Je zult je nu afvragen ... "Hardcore booster?" - Het zegt iets over de EU ... en we missen ook echte stroboscoopbommen in de aangifte !?

Nou, wij bij BOOSTERJUNKIES.DE hebben geen idee en hebben exclusieve achtergrondinformatie voor je klaarliggen.
En zelfs als we het niet met volledige zekerheid kunnen zeggen, op basis van onze eigen ervaring zijn we er vrij zeker van dat niet alleen misschien DMAE (Dimethylaminoethanol - geen stimulerend middel!), Maar een actief ingrediënt met een zeer vergelijkbare naam zou in THE HULK "Limited Edition" kunnen zitten 😉!

Een helderwit blikje van de volledig verouderde en letterlijk schreeuwende "Koop me!" Booster is bijna twee keer zo zwaar en weegt maar liefst 388 gram.
U kunt nu in totaal 25 porties krijgen in onze partnershop STAYFOCUSED.DE. Op dit moment kunnen we u niet vertellen hoelang de "Limited Edition" daadwerkelijk beschikbaar zal zijn in deze stijlvolle en gegarandeerd potente vorm. Dus het is beter om vroeg te zijn dan laat 😉!

>> Naar het aanbod <

Vergelijkbare producten

Misschien ben je geïnteresseerd
sluitend
Terug naar boven knop