Algemeen

APS Nutrition Mesomorph - Vergelijking nep versus origineel

APS Nutrition Mesomorph - Vergelijking nep versus origineel

In dit artikel willen we ons wijden aan een onderwerp waar we al lang mee bezig zijn. Al geruime tijd gaan er geruchten dat er weer een booster is gekopieerd, hoe je je precies kunt beschermen tegen de vervalsingen lees je hier.

Iedereen die het nieuws van de fitnessgemeenschap met interesse volgt, heeft zeker gehoord dat de legendarische DMAA Versie van de booster Mesomorph wordt niet meer geproduceerd. Om de consument echter niet met lege handen op de markt te laten staan, heeft de Amerikaanse fabrikant APS Nutrition een nieuwe versie op de markt gebracht, die tot teleurstelling van velen veel zwakker is en vooral onze favoriete stof DMAA niet meer bevat. De productiestop van de populaire eerste versie leidde niet alleen tot een enorme prijsstijging van de laatst overgebleven exemplaren, maar ook tot het feit dat dubieuze dealers door geldzucht werden gedreven om vervalsingen van het supplement op de markt te brengen. Hoe u zich kunt beschermen tegen deze imitaties en het origineel van de kopie kunt onderscheiden, willen we u hieronder uitleggen. De allereerste en meestal overtuigende indicatie van een vervalsing van het product is de prijs. Hoe graag we het ook allemaal zouden willen - voor € 39,90 krijgen we deze booster nooit. Verhandeld zijn originelen van de DMAA Versie nu vanaf ruim € 50,00. Dus doe jezelf een plezier en geloof niet in "geweldige aanbiedingen" of "speciale prijzen" - in dit geval heeft kwaliteit (helaas) echt zijn prijs en gaat een goed product hand in hand met een hoge aanschafprijs.

Maar niet alleen de prijs kan worden gebruikt als een indicatie om een ​​kopie van de booster te lokaliseren.
Wetende hoe, kan de nepversie op het eerste gezicht gemakkelijk worden blootgelegd.

APS Nutriton Mesomorph Fake vs. origineel
De vergelijking van de twee mesomorfe versies laat zien hoe gemakkelijk het is om het origineel van de kloon te onderscheiden.
  1. Het APS Nutrition-logo is kleiner en donkerder dan de kopie.
  2. In de nepversie van de mesomorf, in plaats van de tekst DMAA VERBETERD, "NIEUW SUPER CONCETRAAT" afgebeeld.
  3. Bij nader inzien valt op dat het verloop van de APS mesomorfe kloon minder gedetailleerd wordt weergegeven. De grootte van het lettertype wijkt ook af van het origineel.
  4. De omschrijving Supercharged energieformule, is niet beschikbaar op het origineel!
  5. Zoals gebruikelijk wordt het gewicht in grammen voor de werkelijke mesomorf, en de gewichtseenheid ook in oz.

>> KOOP APS MESOMORPHIC <

Het origineel van de legendarische booster vind je bij onze partner Stayfocused.de, met de voucher Junkie 10 je pakt weer een paar procent.

APS Nutriton Mesomorph Gedetailleerd overzicht van ingrediënten
De supplementfeiten op de achterkant van de mesomorf laten eens te meer het verschil zien tussen nep en origineel

De aangeboden smaken kunnen ook helpen om een ​​kopie te ontmaskeren. Deze worden alleen aangeboden in de varianten Pinapple & Watermelon. Mocht u een van de volgende vermelde versies tegenkomen, dan kunt u er vrij zeker van zijn dat u voor een origineel staat.

- Ijshoorntje
- Tutti Frutti
- Groene appel
- Rocket Pop
- Roze limonade

APS Nutrition Mesomorph in smaken Tutti Frutti Green Apple Candy
De afbeelding toont de beperkte smaken Tutti Frutti en Green Apple Candy van de APS Nutrition Mesomorph.

Op basis van de bovenstaande feiten kun je nu gemakkelijk de goedkope nep van het legendarische mesomorfe origineel onderscheiden.

Nog een tip: bestel de booster alleen bij gerenommeerde winkels met goede klantenbeoordelingen! Vermijd onbetrouwbare bronnen zoals online rubrieksadvertenties van particuliere verkopers of advertenties op veilingportalen.

Nu ben je goed geïnformeerd en misschien wel klaar om een ​​bestelling te plaatsen. Dus als je nog steeds geïnteresseerd bent in de legendarische booster of misschien zelfs op zoek bent naar een directe vergelijking, neem dan een kijkje bij onze partner Stayfocused. Hier krijg je beide "varianten" - de originele mesomorf, als org. Amerikaanse versie gedeclareerd, evenals de nepversie, waarnaar wordt verwezen als een "kloon" en dus ook aangeeft dat het niet het origineel is. Om eerlijk te zijn, Stayfocused vertrouwt op transparantie en laat met een prijsverschil van € 15 zien welk product origineel en nep is.

U wilt weer genieten van de originele versie van de mesomorf. Koop dan nu en bespaar met de kortingscode Junkie 10 met onze partner Stayfocused.de nog eens 10% procent op uw bestelling!

 

APS Mesomorph - Originele Amerikaanse versie 
>> Naar het aanbod <

 

 

 

Vergelijkbare producten

Misschien ben je geïnteresseerd
sluitend
Terug naar boven knop