Algemeen

Nieuwe supplementfabrikant uit de VS - SUBMISSION SCIENCE

SUBMISSION SCIENCE welkom in de wereld van Rock.

Hardcore supplementen met DMAA je kunt het niet meer zo vaak op de markt vinden als een paar jaar geleden - het is des te verrassender als je nieuwe producten tegenkomt die zijn uitgerust met de controversiële designerprikkel van het eerste uur.

Waarschijnlijk heeft niemand van u gehoord van de Amerikaanse fabrikant SUBMISSION SCIENCE, wat geen wonder is! Nog maar een paar maanden geleden vierde de fabrikant zijn intrede op de Amerikaanse supplementenmarkt. De richting van het merk is heel duidelijk, maar Submission Science richt zich op ervaren gebruikers van Harcdore-supplementen op het gebied van energie en voeding. 

De Amerikaanse fabrikant ging de race in met drie zeer krachtige supplementen; Rok 1,3 (DMAA), Agma Punch en Double Yohimbine. Verdere producten worden al gepland of zelfs in productie. Maar daarover straks meer.

Inzending Science Header

Naast een zeer effectief productassortiment kenmerkt de fabrikant SUBMISSION SCIENCE zich niet alleen door zijn oersterke composities, maar ook door een zeer hoge kwaliteitsstandaard, die tegenwoordig helaas niet al te vaak meer te vinden is, want helaas voor velen het is eerder de marge en dus de winst staat op de voorgrond. Bij Submission Science lijkt het anders, de uitstraling van het merk met een heel gaaf eigentijds design spreekt voor zich en duidt op een veelbelovend product. Tegen alle verwachtingen in zijn de meeste producten GMP-gecertificeerd.

En nu naar de producten zelf:

Submission Science - Rocky 1,3 - de naam zegt het al en staat natuurlijk voor 1,3 dimethylamylaminen (DMAA).
De Rocky 1,3 Ultimate is een Hardocre-booster waar we junks dol op zijn! 70mg DMAAplus een volle lading Cafeïne Citraten en Cafeïne watervrij in combinatie met AGmassa (Agmatine Sulfaten) spreken voor zich, andere ingrediënten ronden de formule af en maken van de Rocky 1,3 Ultimate Booster een perfect pre-workout supplement dat in elk opzicht overtuigt.

>> Naar het aanbod <

Inzending Science Rocky 1,3

 

 

 

 

 

 

 

Submission Science - Agma Punch - (Agmatine Sulfaat) de klassieker op het gebied van stikstofmonoxide boosters. De Agma Punch van Submission Science bevat 100 capsules á 350 mg en is afhankelijk van de toepassing geschikt voor 33 tot 66 trainingseenheden.

>> Naar het aanbod <

 

Inzending Science Agma Punch

 

 

 

 

 

 

 

Submission Science - Dubbel Yohimbine - Nog een klassieker in het segment van de extreme vetverbranders. Zoals je aan de naam al kunt raden, is het product er niet zomaar één Yohimbine-Vorm. Per capsule werd 5 mg gebruikt Yohimbine HCL en 5 mg 11-hydroxy Yohimbine

>> Naar het aanbod <

 

Submission Science Double Yohimbine

 

 

 

 

 

 

Er is ook een voedingssupplement gepland, zoals de laatste post van de fabrikant suggereert, dit zijn waarschijnlijk ECA's. We kunnen in ieder geval benieuwd zijn welke producten hier op ons wachten.

Nieuw product
Fragment van Instagram @Submission_science

Vergelijkbare producten

Misschien ben je geïnteresseerd
sluitend
Terug naar boven knop