Algemeen

Submission Science nieuwste hardcore booster Rocky KO

VOLLEDIG BIJ DE 12 - INDIENING SCIENECE "ROCKY 1,3" KRIJGT SPARRING PARTNER - "ROCKY KO"

Begin mei meldde Boosterjunkies.de dat bij Indieningswetenschap een nieuwe fabrikant staat in de startblokken die niet alleen weet te imponeren met zijn productgamma, maar ook met zijn uitstekende kwaliteit. De productselectie en samenstelling zijn consistent en de eerste weken op de Duitse markt hebben bewezen dat de Amerikaanse fabrikant goed op weg is om zich in de supplementenindustrie te vestigen.

Vooral de hardcore booster ROCKY 1,3 zorgde voor opschudding, want niet alleen het frisse ontwerp was meteen inspirerend, maar ook de designprikkel vanwaar hij genoemd werd, zette de scène in vreugdevolle verwachting.
En de booster in de gedaante van Rocky Balboa gaf letterlijk in het gezicht, werd een topverkoper en werd terecht 6e in de boosterranglijst van de beste DMAA-Booster op Boosterjunkies.de.
70 mg 1,3-dimethylamine spreekt een duidelijke taal en zorgt voor de ultieme punch in uw training!

Submission Science handelt nu op een voorbeeldige manier en probeert nu binnen zeer korte tijd voort te bouwen op het succes en onmiddellijk de grote en nog betere broer van ROCKY 1,3 op de markt te brengen - ROCKY KO zou het moeten repareren!
Onze partnershop STAYFOCUSED.DE heeft een exclusief exemplaar van de nieuwe hardcore booster uit het land van de onbegrensde mogelijkheden en alle betrokkenen zijn enthousiast!
De fabrikant doet alles goed en vervangt het overbodige creatine in de formule met andere nuttige en merkbare ingrediënten.
Zo was de enorme dosis DMAA verhoogd met nog eens 30 mg en springt nu in het oog met een hele 100 mg!

Hier is een overzicht van wat SUBMISSION SCIENCE ROCKY KO weet te overtuigen:

Merkgebonden mengsel 8500 mg

Citrulline Malaat 2: 1, AGmassa (agmatine sulfaat), N-Acetyl Tyrosine, Cafeïne Citraten, Cafeïne watervrij1-3 dimethylamine (100 mg), Synefrine Hcl, Higenamine Hcl, Hordein Hcl, L-Norvaline, Schisandra Chinensis, Yohimbine hcl, Huperzine A, Vitamine B12, vitamine D3

Niet alleen dat Creatine Hcl en - nitraten zijn volledig verwijderd door toevoeging van Synephrine, Higenamine, Hordinine en yohimbine deze booster wordt een echte stimbombe in vergelijking met zijn toch al krachtige voorganger!

De eerste tests van onze kant waren meer dan veelbelovend en we wachten erop om de ROCKY KO ook in dit land de ring in te sturen! We zijn ervan overtuigd dat hij weet hoe hij zijn concurrentie op de planken moet sturen in de strijd om de hardcore boosters!

Als je jezelf wilt overtuigen van de kwaliteit van de Rocky KO, kun je de booster bij Stayfocused.de krijgen.

>> Naar het aanbod <

Inzending Science Rocky 1,3

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare producten

Terug naar boven knop