Algemeen

Vrijgeven: Devils Pharma - Devil's Work


"Als je de duivel als vriend hebt, zul je een goede tijd hebben in de hel!" - Met het duivelswerk van Devils Pharma sluit je een pact met de duivel!

Het boosterjaar 2019 loopt ten einde en tovert een compleet nieuwe fabrikant uit de hoed voor het koude seizoen, die in staat is om de geest te verwarmen! Devils Pharma is een fabrikant uit de VS die de hardcore boosterscene stormenderhand wil veroveren met zijn eerste pre-workout.
Naast een boeiende bedrijfs- en productlay-out, levert het ook een echt aantrekkelijke en even krachtige formule op!

In tegenstelling tot veel boosters van concurrerende bedrijven, volgt de Devil's Work niet de trend van een ultrageconcentreerde stimbombe die blinde, verspreide schoten afvuurt op een kleine portiegrootte, maar eerder biedt een uitgebreid scala aan ingrediënten en effecten.
allein een portiegrootte van maar liefst 12 g spreekt voor de mogelijkheid Verhoging van de concentratie en bloedcirculatie gelijk promoten.
Hiervoor werden stimulerende middelen en pompstoffen in gelijke mate geïnstalleerd en beloven een alomvattend, bevredigend effect met betrekking tot alle verwachtingen en wensen!

Wat kun je verwachten van de aanvullende feiten van de Hardcore Booster?

Knapp 8g een portie dienen uitsluitend om uw aderen te verwijden en de bloedtoevoer naar de spieren te maximaliseren. Dit uit zich in een gezwollen pomp, kaartachtige aderen en een ideale toevoer van voedingsstoffen naar je spierbergen.
Zorg daar onder andere voor

3g Citrulline Malate
3g AAKG
1g AGmassa (agmatine Sulfaten)
725mg Glycerol
220mg L-Norvaline

Aan de andere kant zorgen talrijke krachtige stimulerende middelen voor concentratie, alertheid en de nodige trainingsdrang. die alleen te vinden is in echte Amerikaanse producten in termen van vorm en samenstelling 😉
We hebben het hier bijvoorbeeld over

250mg DMHA (2-aminoisoheptaan)
45mg Hordinine
15mg Higenamine
en 2g Yohimbine HCL!

Naast deze meer dan aansprekende ingrediënten scoort Devils Pharma ook met een uitgeputte gedetailleerde lay-out.

Niet alleen het blikje van het product inspireert met een bombastisch design, Devils Pharma heeft verdere stappen aangekondigd, bijvoorbeeld in de vorm van shirts en andere producten, om het tafereel nadrukkelijk vorm te geven!

Tot nu toe zijn de smaken van toepassing Duivels Candy en Monsterlijke Mango als bevestigd, maar de fabrikant werkt al aan andere rassen voor deze veelbelovende booster! In een blik zijn vol 30 Portionen opgenomen.

Kijk eens naar Stayfocused.de en ontvang een kopie van dit duivelse spul!

Duivels werken
Duivels werk booster

 

Devils Pharma - Devil's Work
>> Naar het aanbod <

 

 

 

Vergelijkbare producten

Terug naar boven knop