Algemeen

Het is een genoegen om elkaar weer te ontmoeten - Verover AMP3D

De populaire Olympus Labs CONQU3R AMP3D is weer beschikbaar!

Sinds de Duitse marktintroductie eind 2015, Olympus Conquer Amped volgens statistieken over de meest populaire pre-workout boosters die de markt te bieden had. Deze booster veroorzaakte een echte Hype en won in korte tijd de harten van veel fitnessjunkies. Retailers hadden onlangs zo'n extreme vraag naar producten zoals jack3d of Rage ervaren. De experts van de scène waren het erover eens dat Conquer Amped in de kast van elke echte pomp zou moeten staan, er waren geen twee meningen over dit onderwerp. De teleurstelling van veel mensen is dus des te groter wanneer de Amped Edition van Olympus Labs begin vorig jaar ineens niet meer verkrijgbaar is.

Olympus Labs - Reign op de proef gesteld | Recensie

Na een oneindig lange droge periode is het eindelijk tijd om opgelucht adem te halen: na wat voelt als een eeuwigheid, brengt de Amerikaanse fabrikant een nieuwe Hardcore booster genaamd RE1GN op de markt, die moet voortbouwen op het effect van zijn voorganger. U kunt hier zien hoe goed de Olympus RE1GN echt is -> Olympus Labs - Reign op de proef gesteld

Maar zoals zo vaak het geval is, blijft de poging om een ​​even goede nieuwe versie op te zetten, slechts een poging, ook al is de re1gn zeker te zien. Slechts zelden kunnen zulke gehypte producten als de Conquer Amped worden vervangen door een beschikbare, gelijkwaardige opvolger. We zijn des te meer verheugd om eindelijk aan te kondigen dat onze partner StayFocused.de heeft alles in het werk gesteld om u eindelijk weer uw favoriete booster aan te bieden.

 

Dus het lijden is eindelijk voorbij, pak je sporttas in en maak je klaar voor het legendarische: Olympus Conquer Amped. Wat betreft de booster die Stayfocused aanbiedt, moet je helaas spreken van de Olympus Conquer Amped Replica, die een krachtig effect heeft, maar niet in de buurt komt van het origineel.

>> Koop Olympus Labs - Verover Amped <

Maar je krijgt de replica voor een prijs van 39,90 €, vergeleken met de adviesprijs van de fabrikant op dat moment, het is iets minder dan 10 € lager.

Vergelijkbare producten

Terug naar boven knop