Hardcore boosterProductrecensiesProductrecensies

Devils Pharma Devil's Work op de proef gesteld

Devils Pharma - HET WERK VAN DEVIL

"De nieuwe koning van pre-workouts"

"Sluit het pact met de duivel en bereid je voor op de hel-modus" - nou ja, als dat niet eens een aankondiging is!? Een nieuwe boosterversie heeft in Duitsland zelden golven gemaakt dan Devil's Work, het eerste werk van het gelijknamige bedrijf Devils Pharma.

Bij het betreden van de markt neemt het merk kennelijk geen blad voor de mond, hoe klein ook, maar maakt in plaats daarvan op een brutale en eigenwijze manier flagrante reclamebeloften. Het Europese label met productie in Florida claimt de kroon van het booster-genre voor zichzelf en beknibbelt niet op claims en feiten over de angstaanjagende pre-workout.
Natuurlijk ziet BOOSTERJUNKIES.DE het als haar plicht om deze beloften op de proef te stellen en uiteindelijk hun waarachtigheid te onthullen.

Internationale blogs en websites zijn zich ook bewust geworden van het sieraad, dat tot nu toe exclusief verkrijgbaar is in Duitsland, maar volgens de merkeigenaar mikt het op uitbreiding in Polen, Frankrijk, het VK en wie weet, misschien aan de overkant van de vijver.
Naast de hardcore pre-workout staan ​​er nog een aantal andere spannende supplementen op de planning en staat er een meer dan knappe kledinglijn op de planning.
Devils Pharma is echter van de startblokken met een product dat belooft de ranglijst voor trainingsboosters aan het einde van het jaar weer op te schudden.

Zoals gewoonlijk willen we bij BOOSTERJUNKIES.DE het van dichtbij bekijken en u een eerlijke mening geven over het product en andere ambities van het merk.

Ervaringsverslag over het hardcore pre-workout product Devils Work van Devils Pharma

Deze pre-workout begint met een vetportie van 12 gram, die is samengesteld uit maar liefst 19 (!) Verschillende ingrediënten. Ruimte genoeg om elk van hen tenminste voldoende te doseren is gegarandeerd en niet alleen de vraag "HOEVEEL?", Maar vooral de vraag "WAT?" Kan op een veelbelovende en nieuwsgierige manier worden beantwoord - maar laten we de spanning een beetje houden langer rechtop 😉
Devils Pharma vindt het niet nodig om zich achter dubieuze matrices te verschuilen, maar haast zich, zoals verwacht, naar voren met alle ingrediënten en doseringen.
Het volstaat om te zeggen: onze booster-vrienden waren watertanden toen we naar het etiket keken en zweetdruppels spoten ons van opwinding op ons voorhoofd.

Welke actieve ingrediënten vind je in de hardcore booster Devil's Work van Devils Pharma?

30 servins van 12 volle gram, waarvan Devils Pharma al een sterk effect belooft, maar 1,5 porties aanbeveelt voor pure "workout MADNESS". Bij het analyseren van porties enz. Verwijzen we in het volgende naar de informatie per portie - dit zou voor de meesten meer dan genoeg moeten zijn!
Met het "Teufelswerk" vinden we een pre-workout die voldoende actieve ingrediënten bevat voor zowel Focus & Agressie als Pump & Vascularity.

Dus wat zit er in Devils Pharma's Devil's Work? - Het volgende is een gedetailleerde blik op de ingrediënten:

Devils Work vult feiten aan

* Advertentie / reclame

Koop Devil's Pharma - Devil's Work

Ingrediënten en dosering uit Devil's Work

Hoeveelheid per portie
Vitamine D2000 IU
Vitamine C300 mg
Vitamine B9200 mcg
Vitamine B1230 mcg
Citrulline Malate 3.000 mg
AAKG3.000 mg
AGmassa1.000 mg
Glycerol725 mg
2-Aminoisoheptane250 mg
L-Norvaline220 mg
Extract van cacaobonen150 mg
theobromine150 mg
Cafeïne watervrij110 mg
Cafeïne bitrate110 mg
L-theanine75 mg
kaempferol75 mg
Hordinine45 mg
Naringinegehalte 40 mg
fluweelboon50 mg
D-glucurono-3,6, lactonen15 mg
Higenamine2 mg
Yohimbine HCL2 mg

Vitamine D (200u): Werkt net als andere vitamines en mineralen Vitamine D in een trainingsversterker als een positieve regulator en buffer tegen ongewenste bijwerkingen en nawerkingen. Vitamine D verbetert de opname van Calcium en fosfor en andere stoffen in de darm. Botten, tanden en andere zaken worden effectiever versterkt.

Vitamine C (300 mg): De taak van Vitamine C is de omzetting van proline en lysine in hydroxyproline en hydroxylysine om zo bindweefsel, collagenen en andere passieve structuren te ontwikkelen. Bovendien dient het als een stressregulator en promotor van regeneratie en weerstand tegen infectie.

Calcium (1 mg): Calcium ondersteunt niet alleen de spieropbouw aanzienlijk, maar ook de spiercontractie.

Vitamine B9 (200 mcg): De Vitamine B9 zou enorme effecten hebben als groeimiddel, vooral in de fasen van de kindertijd en adolescentie. Het ondersteunt de vorming van het CZS en ondersteunt het herstel van beschadigde of gedegenereerde structuren en is betrokken bij alle celdelingsprocessen. Met de hulp van Vitamine B9 functionele eiwitten en neurotransmitters kunnen ook worden gesynthetiseerd.

Vitamine B12 (30 mcg): auch Vitamine B12 is betrokken bij de processen van celdeling en vernieuwing. Zowel het zenuwstelsel als het bloed zijn gebaat bij een gezond systeem Vitamine B12-Spiegel. Bovendien bevordert het de energieproductie van de mitochondriën.

Citrulline Malaten (3000 mg): Citrulline komt ook in de nieren terecht arginine getransformeerd. Het is ook betrokken bij de productie van stikstofmonoxide, verwijdt de bloedvaten en verlaagt de bloeddruk.
Om het kort te houden, is Citrulline krachtiger in het verhogen van de NO-productie dan arginine selbst 
die via de bloedbaan de nieren bereikt en daar sluit arginine wordt herbouwd. arginine en Citrulline de productie van stikstofmonoxide verhogen en daardoor de bloedvaten verwijden en de bloeddruk verlagen.  Citrulline is het startpunt voor de arginine-Synthese en eindproduct bij de vorming van NO.
Citrulline zo kan de arginine-Verhoogt waarden in het bloed en is zelfs effectiever dan arginine zelfs om GEEN productie te stimuleren.
Door de gift van Citrulline Malaat kan ook het werk van de spier ondersteunen, waardoor de spier efficiënter werkt en meer ATP kan produceren met minder zuurstof.

Arginine Alfa Ketoglutaraatglu (3000 mg): Ontgift door overtollige stikstof af te voeren arginine het lichaam tijdens de ureumsynthese. Het gaat onder arginine GEEN of stikstofvrij, dat uiteindelijk in de spieren en slagaders terechtkomt. De resulterende ontspanning en expansie is algemeen bekend als het pompeffect. De afgifte van groeihormonen zoals somatotropine en de synthese van collagenen voor regeneratie zijn positieve bijwerkingen van suppletie arginine.

N-Acetyl L-tyrosine (1000 mg): tyrosine is het aminozuur dat bekend staat als stemmingsverbeteraar en stimuleert ook de omzetting van schildklierhormonen in het lichaam.

AGmassa (1000 mg): bij AGmassa is een gepatenteerde merkgrondstof van: Agmatine, dat de productie van stikstofmonoxide ondersteunt en het synthase-enzym remt. Dit leidt op twee manieren tot een optimalisatie van het NO-niveau om de ideale atletische prestaties en de best mogelijke pompen te bereiken.

Glycerol (725 mg): Glycerol bindt water, waardoor de spier niet alleen voller lijkt, maar in het algemeen ook de pomp bevordert.

2-Aminoisoheptane (250 mg): Dit is niets meer dan DMHA.
Hoewel het ook verwant is aan amfetamine, is het structureel significant anders dan DMAA en DMBA. Maar ook bedankt DMHA Noradrenaline en dopamine worden meer opgenomen.
Meestal is de goede plek DMHA bij ongeveer 150 mg.
Dus Devils Pharma is niet te onderschatten!

L-Norvaline (220 mg): Het aminozuur Norvaline is afgeleid van het vertakte aminozuur valine en remt het enzym arginase. Als katalysator van Citrulline en arginine het helpt om een ​​beter en langer effect te bereiken.
Wees echter voorzichtig: de eerste onderzoeken suggereren dat Norvaline Kan CZS beschadigen

Extract van cacaobonen (150 mg): Het actieve ingrediënt van rauw cacaobonenextract is uiteindelijk niets meer dan Theobromine, die daarna is vernoemd.

theobromine (150 mg): Structureel heeft het overeenkomsten met cafeïne, maar heeft een minder stressvol effect op het CZS. Anders dan cafeïne maar kan Theobromine werken sterker op de beroerte en op een verwijding van de aderen, wat ook de pomp versterkt. Omdat het de gladde spiercellen ontspant, ondersteunt het een zuinige ademhaling en een betere toevoer van voedingsstoffen naar het organisme.

Cafeïne watervrij (110 mg): cafeïne vertoont positieve, stimulerende effecten op het centrale zenuwstelsel en de afbraak van glycogeen en vet. Het verhoogt de alertheid, alertheid en concentratie, maar verwijdt ook de bronchiën.

Cafeïne Bitsnelheid (110 mg): s. cafeïne

L-theanine (75 mg): Dit is een rustgevend aminozuur uit groene thee, waar je niet van moe wordt, maar alleen het CZS verlicht. In combinatie met cafeïne zeigt Theanine een aanzienlijke toename van cognitieve prestaties.

kaempferol (75 mg): Een beetje onderzochte flavonoïde ...

Hordinine (45 mg): Deze MAO-remmer stimuleert het beloningscentrum van onze hersenen en verhoogt de focus en concentratie door de dopamine D2-receptoren te stimuleren. Naast het verwijden van de bronchiën, mobiliseert het ook de eigen vetreserves van het lichaam als energiebron.

Naringinegehalte (40 mg): Het bittere sinaasappelextract vertoont onder meer een synergetisch effect met synephrine en verbetert in het algemeen de opname van vele andere stoffen. Daarnaast laten onderzoeken met celkuren zien dat deze bij toediening van Naringinegehalte produceren meer NO, wat uiteindelijk de pomp weer een boost geeft.

fluweelboon (40 mg): Dit extract voorziet ons lichaam van levodopa, waardoor onze hersenen meer dopamine afgeven. Vanwege het stemmingsverbeterende en positief kalmerende effect is dit extract zowel in pre-workouts als in sommige slaapsupplementen te vinden. Bovendien werkt het als een antioxidant en ondersteunt het de afgifte van groeihormonen.

D-glucurono-3,6, lacton (40 mg): Een suikerzuur of koolhydraat, waar vaak mee wordt gecombineerd cafeïne en Taurine wordt gebruikt in energiedrankjes.

Synephrine HCL (50 mg): Ook bekend als Citrus aurantium-extract, is het chemisch en structureel nauw verwant aan efedrine en is het primair verantwoordelijk voor de mobilisatie van vet in het organisme. De aanwezige flavonoïden verhogen het energieverbruik van het lichaam enorm (verhoogde kerntemperatuur van het lichaam en verhoogd metabolisme in rust) en hebben bovendien een sterk stimulerende eigenschap.

Higenamine (15 mg): higenamine staat ook bekend als norcoclaurine en behoort tot de alkaloïde groep waartoe efedrine ook behoort. Het stimuleert de afgifte van acetylcholine en verhoogt de spierkracht en, als bèta-receptoragonist, vetverlies. Beschermt op dezelfde manier Higenamine voordat het bloed hecht en dus ook gunstig is voor de bloedcirculatie.

Yohimbine HCL (2 mg): Het actieve ingrediënt, oorspronkelijk verkregen uit een boomschors, heeft niet alleen lustopwekkende eigenschappen, maar bevordert in het algemeen ook de bloedcirculatie en verlaagt de bloeddruk. Is bijzonder bekend yohimbine echter als een alfa-adrenerge blokker en sympatholytisch. Inslikken kan gepaard gaan met psychedelische bewustzijnstoestanden, agressie en overmatig zweten.
Door de alfa2-receptoren te blokkeren, maakt het meer noradrenaline vrij in het lichaam, waardoor de thermogenese en metabolische activiteit toenemen, en niet in de laatste plaats daarom is het een populaire vetverbrander.

Conclusie actieve ingrediënten:

Devils Pharma begint met een echt bord en weet een focus & pompmonster te combineren in slechts één product!
Zelfs de portiegrootte biedt ruimte voor meer dan 10 g actieve ingrediënten, waarmee The Devil's Work er daadwerkelijk in slaagt om elk segment van een goede hardcore booster volledig te bedienen.
Hier zijn de 250 mg DMHA Helemaal niet het doorslaggevende criterium, maar de pre-workout maakt indruk met de ingenieuze combinatie en dosering van alle afzonderlijke ingrediënten.
Door de brand werd niet alleen alle doseringsinformatie transparant onthuld, ook werd er rekening gehouden met het gebruik van vitamines en mineralen om ongewenste bijwerkingen en nawerkingen te verminderen.
Het is verheugend om te zien dat het duivelswerk niet alleen vertrouwt op het simpelweg erin kloppen in de zin van een ultrageconcentreerde pre-workout, maar dat het in redelijke mate is aangevuld met pompstoffen en meer. De mate waarin de coördinatie van de stimulantia een meer gefocuste of zelfs krasserige stemming creëert, kan niet louter op basis van de supplementfeiten worden voorspeld, maar het lijdt geen twijfel dat de booster een effect zal hebben op het CZS en daarmee op de concentratie en stemming!

INKOMENSEFFECT

Inname / smaak

Niet alleen de afgewerkte drank als zodanig moet worden onderworpen aan een evaluatie, verpakking, verwerking en nog veel meer spelen ook een rol bij deze kritiek - laten we eens kijken naar het uiterlijk, het gevoel en andere aspecten van het product.

Een blikje kan nauwelijks donkerder of helder zijn. De oversized schedel van een duivelse demon of misschien Lucifer zelf, evenals twee bezeten figuren van Maria sieren onheilspellend de voorkant van het etiket. De zwarte hoogglans pot met klassieke schroefdop is bedekt met een eenvoudig verwerkt maar mooi vormgegeven etiket. Naast het bedrijfslogo, dat helaas erg doet denken aan het vorig jaar opgerichte bedrijf en sponsor van IFBB-professional Big Ramy "Dragon Pharma Labs", vinden we ook de verwijzingen naar "Made in USA" en het smaaklabel "Devils Snoep".
Zowel de variëteit die we hebben als de "Monstrous Mango" -smaak die nog steeds beschikbaar is, zijn duidelijk ontworpen en passen perfect bij het thema van het merk - echt succesvol

De rubriek “aanbevolen gebruik” is gebruikelijk in de handel, maar de indirecte aanbeveling van hogere of overdosering (1,5 maatschepje) is zeer ambitieus en niet erg verantwoord. Rekening houdend met de gevarieerde en uitgebreide selectie van stimulerende middelen, zou de beperking tot het algemeen geldende consumptieadvies voldoende zijn geweest - maar Devils Pharma is gewoon hardcore!

De smaak die we hadden, Devils Candy, was echt heel erg lekker en vooral goed voor zo'n hoge dosis hardcore booster!
Alleen de kleurkeuze van het logo (roze) en de aanduiding "snoep" wekte de verwachting van een roodachtige drank met fruitpunch-achtige smaken. In tegenstelling hiermee zijn het poeder en de drank echter meer oranje en smaken ze dienovereenkomstig, maar zoals ik al zei, dit zijn stereotypen.

Effect

Als het op het effect aankomt, is het niet nodig om er omheen te gaan of verstrikt te raken in zinloos blanken.
Feit is dat Devil's Work echt leuk is, maar het is zeker niet voor zachtgekookte amateursporters.
In tegenstelling tot veel concurrerende producten, wordt het werk van de duivel niet zonder reden opgeheven en krast het zijn consumenten niet op een ongecontroleerde manier. Aan de andere kant maakt het indruk met een sterk concentrerend effect, dat enerzijds agressief duwt, maar het geheel is heel subtiel en gefocust.
Met deze hardcore booster is de ene of de andere herhaling en ook enkele extra halterschijven zeker mogelijk!

Niet te vergeten is het volledige aandeel krachtige pompstoffen, die niet alleen tot uiting komen in kaartachtige onderarmen en uitpuilende spieren, maar ook de benen en, last but not least, de rugextensor taps toelopen tijdens beentraining.
Gelukkig zijn koud zweet, kippenvel, trillingen en dergelijke niet te verwachten, aangezien de consumptie van Devil's Work in geen van onze tests resulteerde in geregistreerde bijwerkingen.

Prijs-prestatieverhouding - de conclusie

Een blikje Devils Pharma Devil's Work kost momenteel 49,95 euro en levert 30 porties op met een totale inhoud van 360 g (elk 12 g).
Met de gebruikelijke dosering kom je uit op een portieprijs van ongeveer 1,66, wat heel behoorlijk is gezien de kwaliteit en kwantiteit.

Houd er rekening mee dat sommige van de ingrediënten, waaronder DM ** en andere, als doping worden beschouwd volgens het FDA-statuut en daarom bij een controle kunnen worden opgespoord en dienovereenkomstig bestraft. De traceerbaarheid van veel stoffen of hun metabolieten is niet duidelijk gedefinieerd en kan leiden tot een verbod op wedstrijden door het WADA, zelfs na enkele maanden!

* Advertentie / reclame

Koop Devil's Pharma - Devil's Work

Herzieningsvak 0
9
Onze beoordeling
GOED
  • sterk effect met extreme focus en goede pomp
  • geen bijwerkingen en / of nawerkingen
  • merkbaar goede smaak
BAD
  • vertrouwd ogend bedrijfslogo

Ingrediënten en dosering9
Effect9
Geschmack9
prijs9

Vergelijkbare producten

Misschien ben je geïnteresseerd
sluitend
Terug naar boven knop