Booster Wiki

Hardnekkige trainingsplateaus overwinnen, in recordtempo een vetvrij droomsilhouet bereiken, vlijmscherpe focus, uitpuilende spieren die trainingspartners groen maken van jaloezie: de beloften van verschillende pre-workout boosters, vetverbranders of spieropbouwers klinken hetzelfde. Een blik op de lijst met gebruikte ingrediënten kan uitwijzen of een supplement houdt wat het belooft.

Terwijl DMHA, Alpha GPC, Synephrine, Rhodiola Rosea en Co. al lang een legendarische status genieten onder atleten dankzij hun unieke effecten, zijn andere ingrediënten uit de zeer dynamische supplementenscène nog grotendeels onbekend - en vereisen in ieder geval uitleg.

In ons lexicon richten we ons op beproefde en nieuwe ingrediënten die steeds vaker worden gebruikt in trainingsboosters van verschillende fabrikanten. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen! Het maakt niet uit of je de effecten van je favoriete booster wilt begrijpen, een supplement wilt testen voordat je het voor de eerste keer gebruikt, of een zeer krachtige pre-workout cocktail voor jezelf wilt mixen.

Terug naar boven knop