De beste DMAA-boosters

De beste DMAA-boosters in één oogopslag | PRE WORKOUT BOOSTER Ranking 2020 - Top 10

Het jaar 2020 is in volle gang! - En dat betekent dat het tijd is voor een update van onze exclusieve DMAA Booster Ranking 2020!
- Welke pre-workout boosters staan ​​dit jaar bovenaan dankzij hun penetrerende werking en welke innovaties kunnen we verwelkomen in de cirkel van de beste hardcore stroboscoopbommen !? Boosterjunkies.de verlichten je!

BELANGRIJK: Hardcore boosters zijn een nicheproduct en moeten zo blijven! Dit type supplement, vooral met het ingrediënt DMAA, is uitsluitend gericht op ervaren atleten en krachtsporters die de sport al jaren beoefenen en in uitzonderlijke gevallen hun toevlucht nemen tot dergelijke krachtige en prestatieverhogende stimulerende middelen om hun stressvolle dagelijkse leven te compenseren. Noch het trainen van beginners, adolescenten noch atleten met gezondheidsproblemen hebben een hardcore booster nodig om hun ideale prestatie te bereiken!

Beste vrienden van het verzorgde boosterverbruik,

Terwijl we ons nog in de diepste wintermaanden bevinden, beleeft de DMAA-Booster zijn tweede lente en is de markt, tot grote vreugde van alle boosterjunkies, bezaaid met hete pre-workouts die, dankzij de legendarische substantie, veel van stoom in de training.
Hoewel DMBA, DMHA, Eria Jarensis-extract en andere stimulerende innovaties zich steeds meer op de markt hebben gevestigd, domineren 1,3-dimethylpentylamine of 2-amino-4-methylhexaan of geranamine, bij jullie bekend als DMAA, nog steeds de scène!

DMAA, een sympathicomimeticum en vaak ten onrechte een amfetaminederivaat genoemd, is een farmaceutische stof en staat op de lijst van verboden verdovende middelen in Duitsland. Vanwege zijn natuurlijke oorsprong (te vinden in de geraniumplant) kan het echter toch worden geïnstalleerd en verkocht in hardcore trainingsboosters onder het mom van een juridisch grijs gebied.

Misschien herinnert u zich 2017 toen Jared Wheat, CEO van Hi-Tech Pharmaceuticals, en de FDA (Food and Drug Administration) een felle rechtszaak vochten om de stof te legaliseren. Maar niet alleen sindsdien is er een constante heen en weer en onzekerheid over de onschadelijke, consequentvrije consumptie, handel en bezit van DMAA-producten.

Desalniettemin tellen DMAA-bevattende producten en zullen ze nog steeds tot de box office-hits van de trainingboosters rekenen en genieten van een bijna legendarische reputatie vanwege hun effect.
Deze hype is terug te voeren op de vader van alle pre-workouts: de legendarische Jack3d van USP Labs.
Als eerste trainingsboosterproduct maakte het gebruik van de DMAA-stimulant en is het tot op de dag van vandaag nog steeds populair bij fans en nostalgische fans.

Dit is precies wat de supplementenmarkt keer op keer probeert te bevredigen en zich permanent aan DMAA-boosters probeert te binden.

Helaas lijden de composities van nieuwere pre-workout boosters vaak onder de puur grenzeloze kracht van het stimulerende middel en zijn ze niet erg geavanceerd. Als je de oude formule van Jack3d vergelijkt met een innovatieve matrix van een nieuwer product, zul je een aantal toevoegingen opmerken, zoals vitaminecomplexen, nauwkeurig op elkaar afgestemde pompformules en toegevoegde plantenextracten en aminozuren.
Deze dempen niet alleen de verpletterende nasleep van een amfetamine-achtige substantie, maar zijn ook bevorderlijk voor een verbeterde toevoer van voedingsstoffen, een verhoogde pomp of een aangenamere focus.

Bij Boosterjunkies.de maken we het onze taak om met regelmatige tussenpozen uw aandacht te vestigen op die producten en alleen de beste en meest effectieve hardcore boosters te presenteren.
Daarom willen we u in het volgende de beste DMAA-boosters van het nieuwe jaar 2020 presenteren.

Het is belangrijk dat het effect van een pre-workout product altijd subjectief is en totaal verschillend kan zijn van atleet tot atleet!
Onze ranking beperkt zich tot de persoonlijke ervaringen van ons uitgebreide team, maar ook tot de indrukken van ervaren klanten en vrienden. Daarnaast nemen we uiteraard de verklaringen op de etiketten van de respectievelijke producten mee in de beoordeling, maar we kunnen de authenticiteit of garantie voor de werkelijk aanwezige stoffen niet garanderen. Desalniettemin staan ​​we in voor de kwaliteit van de individuele fabrikanten en producten en hebben we alleen die boosters in de ranglijst opgenomen die een serieuze, geloofwaardige en hoogwaardige indruk op ons hebben gemaakt!

Dus hier zijn de 10 beste stim-bommen uit het segment van DMAA-bevattende hardcore trainingsboosters 2020:

De 10 beste DMAA-boosters in één oogopslag

Blackline-supplementen - zelfmoorden

Achter de naam Blackline zou men bijna kunnen denken aan het bedrijf (Sinob-Blackline 2.0) van de twee Duitsers Ben Wagner en Nils Eiffler, die de markt stormenderhand veroverden met de pittige bedrijfsslogan "Shit is not our business" en een delicaat eiwit - maar dat is uitdrukkelijk NIET zo! Wie er achter dit dubieuze (vermeende) Amerikaanse bedrijf zit en waar het precies vandaan komt, blijft tot op de dag van vandaag onduidelijk! Het is echter duidelijk dat de hardcore training booster van het donkere merk ongetwijfeld deze ranglijst zal raken en terecht zal openen. Zoals hierboven vermeld, lijkt de formule van deze pre-workout helaas vrij eenvoudig, namelijk het 1: 1 kopiëren van de originele compositie van de Jack3d. Ruwweg de AAKG, creatine, beta-alanine plus de stimulerende middelen cafeïne en DMAA, verdeeld in de geconcentreerde dosis van iets minder dan 4 g. Desalniettemin, of misschien juist juist daardoor, sloeg de zelfmoord in 2017 hard toe, want daarmee had je eindelijk weer een booster op de markt, die, hoewel relatief blind, zijn effect frontaal en met volle kracht ontvouwt! Het was verbazingwekkend dat met name de eerste batch voor veel afschuw zorgde, want de SUIZIDE zorgde voor een brute pomp ondanks dat er nauwelijks stoffen in zaten. Men zou zelfs het gebruik van aspirine kunnen vermoeden. De booster is verkrijgbaar in 1 soorten Death Berry, Tropical Death en Bubble Gum. Grootste fout in het echt goede Jack3d-duplicaat? - A down / crash of death ☹ Daarom helaas slechts 3e plaats.

* Advertentie / reclame

# 10 Blackline-supplementen -
Zelfmoorden

BEOORDELING: 7.3 / 10

Dynamische evolutie - Savage AF

De Savage AF biedt je alles wat je nodig hebt voor een goede training: uitstekende focus, pure eindeloze energie en sterke vasculariteit. Hiervoor combineert hij de beste stimulerende middelen, namelijk 75mg DMAA en het (nog) zelden gebruikte Juniper Berry Extract en niet te vergeten cafeïne. Hun combinatie met echt krachtige pompsupplementen, namelijk Agmatinesulfaat en Glycerolmonosteraat, die niet alleen zorgen voor een aderlijk, maar ook voor een volle look, is aangenaam. Er is ook een solide nootropische stapel die onder andere Alpha GPC bevat. Maar ook Dendrobium Extract (25 mg) en Yohimbine (2 mg) zijn echt ingrediënten die de echte booster-connaisseur terug zal vinden in zijn pre-wokout.
De Savage AF bevat ook maar 7 g per portie, maar de formule is puur theoretisch en in de praktijk iets uitgebreider dan die van de beoordeelde. Vandaar de negende plaats ☺

Savage AF-booster

* Advertentie / reclame

# 9 Dynamische evolutie - Savage AF

BEOORDELING: 7.5 / 10

Jack'd Up Hi-Tech Pharmaceuticals

De fabrikant uit Georgia, Amerika, is sinds de jaren tachtig een van de meest succesvolle spelers op de supplementenmarkt. Met de Ultimate Orange legde het bedrijf niet alleen de basis voor alle pre-workouts en hardcore boosters van nu, maar baarde het ook regelmatig opzien met box office hits als de HydroxyElite en Off The Chain.
Zo ook met de Jack`d Up, een verbeterde formule van de oorspronkelijke naamgenoot, de USP Labs Jack3d.
Net als het origineel weegt het ook 5,55 g, maar het is uitgebreid met 3 vormen van creatine en agmatine, de gepatenteerde mix van de lichtgevende replica overtreft met minstens 50 mg DMAA en smaakt ook uitstekend.
Deze booster is absoluut een geheime tip voor nostalgici en komt angstaanjagend dicht in de buurt van het geliefde gevoel van de legendarische vader van alle hardcore boosters!
Niet bijzonder verfijnd en naar de huidige maatstaven zeker niet langer een uitbijter in positieve zin, maar een welverdiende garantie voor succes in een nieuw jasje - 8e plaats voor de nieuwe oude Jack 😉

HiTech Pharma - JACK'D UP

* Advertentie / reclame

# 8 Hi-Tech Pharmaceuticals Jack'd Up

BEOORDELING: 7.8 / 10

# 7 Krachtspel - Death Punch

Met de Death Punch kun je een training met de hoogste intensiteit ontspannen, terwijl je zelfs in de diepste focus en een gevoel van lichtheid verdwijnt. Hiervoor heeft Strength Game een echt moderne formule samengesteld, die naast 75 mg DMAA ook andere stimuli bevat zoals ephedra en hordenine en naast yohimbine. Dankzij citrulline en agmatine (vermeld op de 1e positie in de matrix) is de pomp ook voorzien. Een bijzonder hoogtepunt is echter de toevoeging van een heel speciale stof, want met GW501516 bevat de pre-workout een echt uithoudingswonderwapen. Dit is een SARM, die niet onderdrukkend is en waarvan is aangetoond dat het gunstig is voor een effectieve vetverbranding en een groter uithoudingsvermogen.
In een portie van 7,5 g krijg je een echt universeel wapen dat zorgt voor een volle pomp, de onvergelijkbare stimulans en de effecten van een krachtige vetverbrander.
Dit geeft de Death Punch een welverdiende plaats 7 met uitzicht verder naar boven.

Death Punch-booster

* Advertentie / reclame

# 7 Krachtspel - Death Punch

BEOORDELING: 8.0 / 10

Anti Hero Labs Venom

De fabrikant Anti-Hero Labs lijkt op zijn zachtst gezegd ondergronds en zou ook de nieuwste gifmengsels uit de eigen garagekeuken kunnen verkopen. Opmaak en verwerking van de uiterst creatieve en edgy producten zijn soms wat amateuristisch en zien eruit als "gewild maar niet in staat"!
Het lijdt echter geen twijfel dat het thema van de aangeboden soepen ingenieus gekozen, harmonieus ontworpen en strikt op de markt is - of het nu Juggernaut, Carnage of Venom is, het blikje van elke hardcore soep is versierd met een uitvoerig geënsceneerde antagonist.
Inhoudelijk wordt de indruk dat je alles met een koevoet wilt aanpakken ook bevestigd, maar agmatine en norvaline werken redelijk goed in termen van een volle pomp en ook 100 mg 1,3 DMAA + synephrine, hordenine, ephedra (en en en ... ) rammelen onafhankelijk van mogelijk niet perfecte grondstofkwaliteit behoorlijk stevig.
Dit alles leidt uiteindelijk, hoewel er een aantal zaken (amateur-productontwerp, dubieuze marketing, dubieuze materiaalkwaliteit) in twijfel en / of kritiek zijn, uiteindelijk tot een plaatsing in de onderste helft van onze Top10 - want wat maakt zo'n knal moet gewoon worden beloond;) ...
en vooral als verzamelaar ziet zo'n ongebruikelijke doos er bijzonder goed uit in de kast 😉

6e plaats voor Anti-Hero Labs Venom

Producteigenschappen:

 • Agmatinesulfaten
 • 250 mg watervrije cafeïne
 • L-Norvaline
 • 100 mg !!! 1'3 DMAA
 • Horde HCL
 • Ephedra-extract

* Advertentie / reclame

# 6 Anti-Hero Labs - VENOM

BEOORDELING: 8.1 / 10

Submission Science - Rocky KO Round 2

De hardcore booster in de Balboa-jurk raakt de twaalf als een haak op de kin! Niet alleen maar liefst 100mg DMAA, maar ook de symbiose van Yohimbine en AgMass zorgen voor een allesomvattende hardcore booster-ervaring, zoals het hoort in het boek. De Rocky KO geeft je niet alleen een focus die je verslaat door tunnelachtige 12 ronden van een compleet boksgevecht, het geeft je zelfs de angstaanjagende agressiviteit van Ivan Drago, die angst en horror veroorzaakte in de film Rocky IV. De Rocky KO is echt niet voor luchtkussen, want hij slaat je letterlijk zo zacht als een luier na de training. Wil je profiteren van de positieve en stimulerende effecten van de hardcore booster, dan moet je ook het daaropvolgende neerhalen van de extra klasse accepteren.

Qua effect is het ongetwijfeld ook een kandidaat voor het podium van de winnaars, maar helaas vanwege zijn knock-out naeffecten "slechts" op de 5e plaats!

Producteigenschappen:

 • Vitamine Complex
 • Citrullinemalaat
 • 1 g AGmass ™ (agamtinesulfaat
 • 100 mg 1,3-dimethylamine (DMAA)
 • Yohimbine HCL!
 • L-Norvaline
 • Extreem sterk
Inzending Science Rocky KO

* Advertentie / reclame

# 5 Submission Science - Rocky KO

BEOORDELING: 8.4 / 10

Prime Nutrition PWO MAX

Prime Nutrition is sinds 2012 de lieveling van PJ Braun, die ook de mede-oprichter en eigenaar is van de supplementreuzen Blackstone Labs en RedCon1. Geen enkele andere naam in het spel staat voor zo'n succes en jaarlijkse verkoophits als die van de gepassioneerde bodybuilder en succesvolle zakenman. In tegenstelling tot Blackstone en RedCon heeft Prime Nutrition de neiging om in de schaduw van de echt grote merken te blijven en zelfs een beetje achterop te raken. De PWO-Max, aan de andere kant, is een echte geheime tip die gemakkelijk kan concurreren met elk spraakmakend product in de schappen van hardcore boosters.
Prime Nutrition weet dat het zich ongetwijfeld kan permitteren de doseringen van de ingrediënten van het voormalige PWO-HP bij een gezwollen borst transparant te onthullen. Niet alleen maar liefst 75 mg DMAA, maar ook een trotse 2 g agmatinesulfaat en geladen 300 mg cafeïne plus enkele andere verstandig gedoseerde ingrediënten geven de pre-workout een behoorlijk respectabele reputatie onder insiders.
De blikken van de booster zijn erg populair onder connaisseurs en lopen steeds meer op hun einde. Fans en geïnteresseerden moeten het toch zo lang mogelijk pakken!
De PWO-MAX introduceert terecht de bovenste helft van onze DMAA-ranking - onze 4e plaats!

 

Producteigenschappen:

 • 2 g agmatinesulfaat !!!
 • 500 mg DMAE
 • 200 mg cafeïnecitraat
 • 150 mg cafeïne watervrij
 • 75 mg 1-3-dimethylamylamine

* Advertentie / reclame

# 4 Prime Nutrition PWO-MAX

BEOORDELING: 8.4 / 10

# 3 Intelligent Muscle - Sharp AMF

Deze sterke pre-workout combineert twee sterke stimulerende middelen in één product, namelijk 2 mg DMAA met 80 mg DMHA en aanvullende stoffen zoals higenamine, synephrine en yohimbine.
We genoten vooral van de volledig transparante supplementfeiten, die tot onze vreugde 5 g pure pompstoffen bevatten (L-citrulline, citrulline-di-malaat en agmatinesulfaat).
Bovendien weegt een deel van dit monster maar liefst 10 gram en biedt het vrijwel alles wat een boosterhart begeert.
Geen innovatieve ingrediënten zoals noötropica, SARMs of andere nieuwigheden, maar beproefd en getest in de juiste doses - en dit is precies wat tot uiting komt in de werking van dit product. Langdurige effecten en een hoogwaardige formule geven dit werkelijk "intelligente" product een welverdiende 3e plaats op de ranglijst.

Producteigenschappen:

  • geen gepatenteerde blend
  • Vitaminecomplex voor een betere regeneratie
  • 80 mg DMAA + 100 mg DMHA!
  • bevat ook 1 g Alpha Yohimbine + 1 g Yohimbine HCL!
  • 5g actieve pompstoffen
Scherpe AMF

* Advertentie / reclame

# 3 Intelligent Muscle - Sharp AMF

BEOORDELING: 8.3 / 10

BlackOut-supplementen - INSTINCT

Je hoeft niet in alles de beste te zijn om voorop te lopen !? - dat is hoe BlackOut Supplements dacht. Noch de meest uitgebreide portiegrootte, noch de meeste stims en zeker niet de aanbevolen doseringen van pompstoffen - maar precies wat nodig is om echt leuk te zijn in het geval van de INSTINCT. Als een echte hybride van een hete stimbombe en een gezwollen pompmonster, is de (per portie) 9,5 g DMAA-booster INSTINCT een allround talent dat, als klap op de vuurpijl, weinig tot geen bijwerkingen heeft ondanks zijn indrukwekkende focus en bevredigende pomp met zich meebrengt.
Van het stimulerende segment gebruikt de Hardcore Booster 200 mg cafeïne, 50 mg hordenine, 20 mg higenamine, onbepaalde hoeveelheden synephrine en yohimbine en, last but not least, maar liefst 110 mg DMAA! In totaal 6 g actieve pompstoffen (3 g citrulline malaat, 2 g L-arginine en 1 g agmatinesulfaat) zorgen ook voor een volledige en aangename vaatpomp in symbiose.

Niet alleen de rijke inhoud van het rankingbepalende ingrediënt, maar ook de gefundeerde theorie achter deze booster (zie aankondiging en artikelbeschrijving) en, last but not least, de overtuigende praktijkrapporten garanderen de pre-workout een plek, hoewel niet op de top van de top 10 ranking maar op het welverdiende podium nummer 2!

Producteigenschappen:

 • een allrounder onder de DMAA Stimbombs
 • Vitaminecomplex voor een betere regeneratie
 • 110 mg DMAA!
 • bevat ook yohimbine!
 • 6g actieve pompstoffen
Instinct-booster

* Advertentie / reclame

# 2 BlackOut-supplementen - INSTINCT

BEOORDELING: 8.5 / 10

# 1 EN DE WINNAAR IS: FitaFlex Nutrition - FitFire

In 2020 schuift een booster naar de top van de ranglijst die niemand daar had verwacht. Een boosterkloon kwam naar ons over vanuit de VS in 2018, die er 1: 1 uitziet in termen van voedingsfeiten, als een oude vriend.
Kenners van termen als MESOwell en NeuroMORPH zullen hun oren zeker onmiddellijk laten rinkelen, maar als je het felgekleurde poeder ziet, opgestapeld in transparante blikken, zul je je de legendarische APS MESOMORPH herinneren. Dit diende als een sjabloon, maar aan de ene kant schittert FitaFlex met voorbeeldige transparantie (1 lepel komt overeen met 2000 mg L-citrulline D-malaat, 3200 mg bèta-alanine, 65 mg DMAA !!!, 335 mg watervrije cafeïne en 600 mg creatine nitraat), op aan de andere kant haalt Fitaflex Nutrition Fitfire zijn inspiratiebron ver in, aangezien het een even indrukwekkend effect heeft in termen van focus en drive, maar geen slechte na-effecten of bijwerkingen veroorzaakt!

Om een ​​meer uitgebreide kijk op het product te krijgen, raden we je aan om onze recensie te bekijken, waar de hardcore booster schitterde met maar liefst 9,0!

Door de jaren heen heeft de Fitfire veel vrienden uitgelachen in de gelederen van ons team maar ook onze trouwe klanten - de 1e plaats op de ranglijst is meer dan verdiend!

Producteigenschappen:

 • Beproefde mesomorfe formule
 • 2000 mg L-Citrulline D-malaat,
 • 3200 mg bèta-alanine
 • Agmatinesulfaat
 • 65 mg DMAAA (1,3-dimethylamylamine HCL)
 • Extreem sterk
 • Zonder bijwerkingen
FitaFlex Fitfire Booster

* Advertentie / reclame

# 1 FITAFLEX - Fitfire

BEOORDELING: 9.0 / 10

En nu is het jouw beurt!

Ons werk is nu klaar en we hebben je kennis laten maken met tien eersteklas hardcore boosters. Zonder een schuldig geweten kunnen we u elk van deze eersteklas pre-workouts aanbevelen en alleen een beroep op u doen om het juiste product voor u te kiezen. Welke van deze DMAA-stroboscoopbommen de juiste is voor jou en of de RAGE alleen de gouden medaille verdient, kunnen en willen we op dit moment niet antwoorden! Het effect en het gevoel van hardcore boosters zijn uitsluitend gebaseerd op subjectieve ervaringen en kunnen sterk verschillen van persoon tot persoon!
Profiteer van het aanbod van onze partnershop STAYFOCUSED.DE en test, dankzij het aanbod van boosterstalen, elk van de pre-workouts voldoende.
Of wees bereid om te experimenteren en een van deze gegarandeerd effectieve DMAA-blikken te verzamelen en op de plank te zetten!

Terug naar boven knop