De beste hardcore boosters van 2020

De top 10 hardcore boosters van het 1e kwartaal van 2020

Het jaar loopt en daarmee fluctueert de markt voor de krachtigste pre-workouts op basis van echte hardcore stimulantia. BOOSTERJUNKIES.DE rangschikt de stroboscoopbommen van de jonge jaren '20 voor jou!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP, en en - de lijst met veel voorkomende amines, derivaten, in korte stims, die zorgen voor effectiviteit, tunnelvisie, monsterfocus en hardcore sessies in de sportschool, wordt steeds langer. Wij bij BOOSTERJUNKIES.DE zijn nooit moe als het erop aankomt ze allemaal te testen. En op de gebruikelijke manier hebben we het aan het begin van het lopende jaar gedaan: Op basis van effect, prijs-prestatieverhouding, smaak en lay-out hebben we onze HERZIENDE toplijst samengesteld van de gloednieuwe en nieuw uitgebrachte trainingboosters in het hardcore-segment.

We beweren niet volledige of objectieve juistheid te zijn. Het is onze beste en meest eervolle bedoeling om alleen uw aandacht te vestigen op de krachtigste boosters van de hoogste kwaliteit en ze dienovereenkomstig te plaatsen, maar we willen op één ding wijzen:


De effecten van een pre-workout variëren sterk van atleet tot atleet. Het is uitsluitend gebaseerd op subjectieve en individueel fysiek ervaren indrukken.

Als team van professioneel bestudeerde en praktisch ervaren atleten is het ons doel om u tendensen te laten zien en onze eigen indrukken en indrukken van klanten en vrienden op een representatieve en realistische manier te presenteren. Daarbij houden we rekening met beloftes en reclameslogans van de gepresenteerde bedrijven en producten en vergelijken deze met verwachtingen en uiteindelijk ervaringen. Als er analyses of achtergrondinformatie beschikbaar zijn, verduidelijken we de ingrediënten en effecten, maar kunnen we in bepaalde gevallen de authenticiteit van de daadwerkelijk aanwezige stoffen niet garanderen. In principe vertrouwen we echter alleen op producten die bekend zijn, werken en van hoge kwaliteit lijken te zijn en afkomstig zijn van een gerenommeerd en geloofwaardig bedrijf.

Het volgt de top 10 van beste hardcore boosters van 2020 tot nu toe

OPMERKING: de onderstaande trainingsbooster zijn extreem sterk en hun effect mag niet worden onderschat. Informeer u voor gebruik over de juiste dosering en tolerantie. De volgende boosters zijn niet geschikt voor tieners of beginners!

Chaos and Pain "Cannibal Ferox" Nieuwe formule (Amerikaanse versie)

Heeft u veel meer nodig dan alleen de naam “Cannibal Ferox”?
De makers zijn niet voor niets Chaos and Pain, als een absoluut premiummerk onder de boosterfabrikanten.
de De drijvende kracht van het merk, de Cannibal Ferox, is al in talloze wijzigingen en nieuwe edities verschenen en is er altijd in geslaagd zijn supporters veilig te stellen en voor voldoende furore en tevredenheid te zorgen.
Het laatste hoogtepunt van de serie was de "oude" versie van de Cannibal Ferox Amped V1, die werd gevolgd door een ietwat ontnuchterend opvolgermodel.
De nieuwe formule biedt ook 365g kan inhoud maar nu niet alleen bijna 100 g meer inhoud, maar weet ook hoe te imponeren met het nieuwe concept en formulering.
Verrassend genoeg gebruikt men geen 0815-stimulantia uit de DM ** -fractie, maar eerder het paradepaardje is gebaseerd op Orchilean Extract.
En we vonden deze innovatie erg leuk.
De nieuwe Cannibal Ferox kan het opnieuw Focus, energie, kracht en pompen gelijk en opent dienovereenkomstig als solide alleskunner van de nieuwe generatie 2019 onze top 10.

 

* Advertentie / reclame

# 10 - Chaos en pijn
"Kannibaal Ferox"

BEOORDELING: 7.2 / 10

# 9 Psycho Pharma - 'Edge of Insanity'

Kortom: de jongens van Psycho Pharma zijn echt ziek!
Iedereen die adverteert dat hij een booster heeft ontworpen, zal dat doen komt binnen als "Kush" en exploderende spierpompen, scheermesfocus en psycho uithoudingsvermogen belooft, moet hij overtuigd zijn van zijn product.
Nu moet het gezegd worden Agmatine en AAKG een deel van de belofte volledig nakomen, Phenibut, N-methylthyramine, yohimbine, halostachine en octopamine maar eerst echt laten zien wat de Edge of Insanity eigenlijk kan doen !!!
De pre-workout blaast je letterlijk van je sokken, maar de jongens van Psycho Pharma hielden er geen rekening mee dat er ook minder geesteszieke en iets meer tedere mensen zijn die trainen zo'n sokschot inclusief down / crash slechts gedeeltelijk opgeborgen.
Wie op maar liefst slaat en psychedelische borderline-ervaringen staat, wordt hij idealiter geadviseerd met de "edge of madness", maar je moet je bewust zijn van de gevolgen met onze 9e plaats 😉.

* Advertentie / reclame

# 9 Psycho Pharma - 'Edge of Insanity'

BEOORDELING: 7.7 / 10

# 8 Metabolic Nutrition - ESP Extreme (nieuwe versie)

Energiestimulerende pre-workout - Een naam waarmee het programma voor de gek houdt met dit product. Terwijl de mantel van de booster des te sterieler en conservatiever lijkt, bijna zoals apotheekartikelen, des te meer het effect is meer in het oog springend.
Als u informatie uit kringen van insiders gelooft, juich dan toe een flinke 444 mg DMHA deze echte focusgaranties!
Hoewel het slechts ongeveer 3 g actieve ingrediënten bevat, is de booster bijzonder indrukwekkend als het erop aankomt Focus en drive. Dit maakt het een absolute killer, vooral voor zware beentrainingen en complexe workouts van het hele lichaam.
Het ontbreken van een pomp is hierbij een voordeel. Naast zijn langetermijneffect De ESP Extreme schittert vooral met zijn volledige vrijheid van bijwerkingen.
Met de toevoeging van een beetje agmatine en / of citrulline, een duidelijke kanshebber voor de topplaatsen, maar als onafhankelijk focusmonster achter holistisch ontworpen boosters “slechts” op de 8e plaats gepositioneerd! - Let er echter op dat u het niet over het hoofd ziet 😉

 

* Advertentie / reclame

# 8 Metabole voeding - ESP Extreme

BEOORDELING: 7.8 / 10

# 7 Blackstone Labs - Dust X

Als het gaat om hardcore supplementen, is het merk Blackstone Labs van de oprichter van het bedrijf PJ Braun allang geen schone lei meer. Ongeacht of het pro-hormonen, sarms en andere stoffen zijn die willen experimenteren - het label ontbreekt niets. Ook niet echt op één krachtige pre-workout. De Dust X is de hoogste dosis en krachtigste booster van het merk en belooft langdurige energie en een toegenomen gevoel van spierpompen. Deze laatste zorgen voor 4 g citrulline malaat en 1 g agmatinesulfaat.
Volgende 150 mg DMHA Bovenal maakt de Dust X indruk met één volledige lading psychoactieve noötropica (Dimethylaminoethanol, Phenylethylamine en Huperzine A) dat voor één Speciale aandacht voor kwaliteit zorgen.
Reden genoeg voor ons om deze echt concentratieverhogende booster te belonen met een 7e plaats! We raden de smaak Sour Gummy Bear 😉 aan

* Advertentie / reclame

# 7 Blackstone Labs - Dust X

 BEOORDELING: 7.9 / 10

# 6 Alpha Lion - Super Mens

Deze schat maakt indruk hoogste kwaliteit. Alleen al het blikje in je handen betaalt de investering van bijna 40 euro terug en de Super Human verrijkt elke boosterplank visueel en kwalitatief.
De supplementfeiten lijken net zo hoogwaardig. Op vol 17,54g distribueer de SUPERHUMAN ENERGY MATRIX (inclusief100 mg DMHA), de SUPERHUMAN PUMP MATRIX (ua 7 g citrulline! en 100 mg S7), de SUPERMENSELIJKE STERKTE MATRIX (inclusief 3,5 g Beta Alanine), de ANTI CRASH MATRIX (350 mg Theanine) en de SUPERMENSELIJKE ABSORPTIE MATRIX (10 mg zwarte peper-extract). Meer dan een dozijn ingrediënten in handboekdoses zorgen in symbiose voor a allround succesvolle booster-ervaring, dat is minder "hardcore" dan sommige concurrerende producten, maar is ideaal gecoördineerd en evenwichtig. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kan de Super Human zeker beter geclassificeerd worden en hier op het soevereine middenveld geplaatst worden, de Super Human is absoluut verdiend.


* Advertentie / reclame


# 6 Alpha Lion - Super Mens

BEOORDELING: 8.1 / 10

# 5 Veroordeelde Labz - Veroordeelt Stim

een echte geheime tip en moeilijk te krijgen in dit land is de volgende hardcore booster uit het VK. Het is vooral daardoor indrukwekkend hoogwaardige presentatie, conceptie en uiteindelijk corresponderend Effect. Naast gewoon 225 mg 2-aminoisoheptanen en 50 mg halostechinen het paradepaardje uit de Elite Series bevat nog steeds zulke heerlijke ingrediënten als Grains of Paradijzen (Paradoxinen), maar ook rijk 4g L-Citrulline voor een veelbelovende pomp. Zonder de hartslag te veel in flagrante sferen te jagen, toch een behoorlijke Boom in calorieverbranding en stofwisseling Veelbelovend, de Convict Stim is een iets andere booster in onze Top10-ranglijst en kan ook hoger worden gerangschikt afhankelijk van individuele voorkeuren en behoeften (neiging tot vetverbranders, zie 3 mg yohimbine).


Veroordeelde Labz Convict Stim

* Advertentie / reclame

# 5 Veroordeelde Labz - Veroordeelt Stim

BEOORDELING: 8.3 / 10

# 4 Glaxon - GFY

In veel opzichten een Nieuwigheid, vertegenwoordigt de GFY van Glaxon Het merk kwam uit het niets ruime lay-out uit de grond.
Daarbij schrijft Glaxon zichzelf op de vlag, niet slechts één "Multi-media publishing brand" te zijn, maar ook meer dan alleen een lifestyle-, gaming- of bodybuilding-merk.
Hun doel kon niet eenvoudiger worden geformuleerd: "Om Awesome Sh! T te maken" ..
En deze booster is echt geweldig geworden!
Deze pre-workout schiet op iedereen met grote wapens alfa- en bèta-adrenerge receptoren. Het veroorzaakt een vuurwerk van adrenaline en heeft twee verschillende effecten. Ten eerste zet het het lichaam erin "Vecht- of vliegmodus" en aan de andere kant activeert het de afbraak van opgehoopte vetzuren in het lichaam.

Zorg daar onder andere voor Synephrine, Halostachine en Higenaminee evenals de nootropically effectief Cholinace (gepatenteerde formule van Choline + Bitartraat + Alpha-GPC, Citicoline) en Extract van Mucuna pruriens.

Het resultaat is een booster met een flagrante look, een boeiende formule en een daverend effect! Met een diepgaande blik op het merk, voorspellen we een hot-supplementjaar 2020 voor Glaxon en met de GFY initiëren ze het meer dan indrukwekkend!

 

* Advertentie / reclame

# 4 Glaxon - GFY

BEOORDELING: 8.4 / 10

# 3 Amerikaanse Metabolix - Havok Hardcore

Het Amerikaanse merk Metabolix, waarachter de voormalige oprichter van Cellucor zit, gooit met de Havok Hardcore een booster de ring in 16 g per portie is moeilijk. Dat biedt volop ruimte voor vol 6 g L-citrulline, 1,2 g betaïne en 1g gepatenteerde Agmasszodat je je shirts praktisch opblaast - maar er is nog genoeg ruimte voor stims en andere grappen. Naast de beproefde dingen, vooral magie 150 mg 1,4 DMAA sowie 1 g Alpha Yohimbine en 75 mg Hordenine glimlachen op de gezichten van consumenten.
De Havok Hardcore beschrijft het perfecte Symbiose van kwantiteit en kwaliteit van de ingesloten ingrediënten en levert bijna net zo theoretisch als praktisch onschendbaar totaalpakket van alles wat u nodig heeft voor een geslaagde training. De Expertise van talloze scene-goeroes is merkbaar vanaf het openen van het blik tot de laatste kruimel van dit fijn ontworpen poeder en verandert elke cent die wordt betaald in één waardevolle investering in opleiding tot aan het individuele maximum!

* Advertentie / reclame

# 3 Amerikaanse Metabolix -
Havok hardcore

BEOORDELING: 8.9 / 10

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

Het was bijna te verwachten dat de Centurion Labz vertegenwoordigde ook zeer hoog in deze ranglijst zou moeten zijn. Omdat het bedrijf sinds de Rage en zijn uitlopers continu kan leveren en overtuigen.
Toegegeven, het bevat een portie van de booster "Slechts" 9,4 g en zogenaamd nutteloze ingrediënten zoals beta-alanine en L-taurine zijn inbegrepen, maar de stoffen vallen op onder de Energy and Focus Blend DMHA, hordenine en Yohimbine vooral uitstekend.

Het kan niet worden vastgesteld of er een is onvergelijkbare kwaliteit van de grondstoffen is de Doseringen van de individuele actieve ingrediënten in de sluier van de matrix of dat het 'meer' of 'anders' bevat dan zojuist vermeld - maar hoewel de Rage XXX theoretisch niet zo hoog te verwachten was, is het klinkend effect na nog geen 15 minuten na het nemen en zijn langdurige push meer dan een argument voor een welverdiende tweede plaats!

* Advertentie / reclame

# 2 Centurion Labz - Rage XXX

BEOORDELING: 9.0 / 10

# 1 Devil's Pharma - Devil's Work

En in nummer 1 heeft het er eigenlijk een Nieuw lid gedaan, dat sinds zijn verschijning meer heeft gemaakt dan alleen grote golven! Dit "Stimulerende pre-workout" biedt echt alles wat je nodig hebt om alertheid en concentratie te verhogen en de supplementfeiten laten op indrukwekkende wijze zien wat het betekent wanneer ontwikkelaars er echt over nadenken en meer brede knowhow voorzien zijn van!
Het resultaat is een All-round talent met een volledige portiegrootte van 12 g die echt alles combineert evenzeer voor pomp en Fokus zorgen.
De symbiose van citrulline malaat, AAKG, AGmass, glycerol en norvaline zorgt ervoor dat Niet-plus-ultra van een pompmatrix dat is even langdurig als gezwollen en vasculair. Naar onvergelijkbare stimulatie uiteindelijk dragen 250 mg DMHA, 45 mg Hordenine, 15 mg Higenamine, 2 mg Yohimbine HCL en nog veel meer!

Last but not least maakt het merk indruk met een professionele lay-out tot in het kleinste detail en maakt zelfs duidelijk bij het benoemen van zijn variëteiten (Monstrous Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy) dat men ook kleine dingen probeert te gebruiken, onderscheiden van de concurrentie - met succes!

* Advertentie / reclame

# 1 Devil's Pharma - Devil's Work

BEOORDELING: 9.0 / 10

Als u de keuze heeft, heeft u keuze te over!

En daarmee zijn we op dit punt klaar ... wat het niet automatisch gemakkelijker voor je maakt! Hoewel we het zuiverste geweten hebben dat we u 10 producten van de beste kwaliteit en kwaliteit hebben gepresenteerd, verdient elk product het om aan ten minste één test te worden onderworpen en individueel te worden geselecteerd voor langdurig gebruik. Stuk voor stuk hebben ze het potentieel om je eigen top hardcore booster van 2019 te worden dankzij de meest uiteenlopende kenmerken. Een welkome kans dat onze partnerwinkel STAYFOCUSED.DE. biedt u op dit moment de aankoop van booster-samples. Het jaar is nog jong en de markt is zo dynamisch als altijd ... wees bereid om te experimenteren, de mooiste en beste blikjes te verzamelen en de verzameling van de meest gewelddadige stim-bommen samen te stellen op basis van je behoeften;) Er zijn veel aanbiedingen ...

Onze belofte

We beloven je dat elk van de hier gepresenteerde boosters het geld waard is, teleurstellende producten waren niet opgenomen in ons harken! We hebben de boosters zo objectief mogelijk geëvalueerd, op basis van onze ervaring en niet op marketingbeloften van de fabrikant. De hier vermelde trainingsboosters hebben zichzelf bewezen in onze veelzijdige tests, in intensieve trainingseenheden en hebben de concurrentie overwonnen. Hiervoor hebben we onze eigen tests, ervaringen van andere atleten en de evaluatie voor onze ranglijst gebruikt. Alle geteste producten hebben zichzelf bewezen en zijn echte hardcore boosters en werden beoordeeld in de categorieën ingrediënten, effect (focus, kracht, energie en pomp), smaak en oplosbaarheid en ook waar voor je geld. Voor elke categorie werd een score tussen de 1 en 10 punten toegekend.

Opmerking:

Met de ranking willen we je informeren over de beste training boosters om je te ondersteunen bij je aankoopbeslissing en om je teleurstellingen te besparen en je portemonnee te sparen. Onze boosterrecensies vertegenwoordigen onze subjectieve indrukken en beweren niet algemeen te zijn. De werking van één en hetzelfde product kan van persoon tot persoon verschillen! Pre-workout-supplementen mogen niet permanent of overdosis worden ingenomen. Het gebruik en de dosering van pre-workout boosters is geheel voor eigen risico.

Terug naar boven knop