Rankings

De beste pompboosters van 2021 - Deel 1: EU-merken

De training booster markt groeit en groeit en daarmee worden ook de behoefteprofielen van de individuele pre-workouts gespecificeerd. Naast all-in-one producten, brain & mood enhancers en klassieke ultrageconcentreerde stimbombs zijn de pump boosters inmiddels ook uitgegroeid tot een product waar veel vraag naar is.

Vooral voor trainingseenheden in de late avonduren, of in strikt gereguleerde en gecontroleerde wedstrijdvoorbereidingen die het gebruik van stimulerende middelen en vele andere ingrediënten beperken, zijn pre-workouts die zich uitsluitend richten op het optimaliseren van de toevoer van voedingsstoffen van de spier, de ideale doorbloeding en maximaliseren het spiergevoel beperken, is logisch.

Terwijl aminozuren houden van arginine, Citrulline en ornithine maken deel uit van het standaardprofiel als het gaat om het verbeteren van de bloedstroom, veel andere ingrediënten zijn recent naar voren gekomen als krachtige ondersteuners van vasculariteit en spiervolheid.
Om er maar een paar te noemen, actieve ingrediënten zoals epicatechine, bietenextract en pijnboomschors-extract beloven andere aminozuren zoals L-Norvaline of patenteer grondstoffen zoals GlycerSize en HydroMax evenals Nitrosigine, NO3-T en S7 een merkbare toename van het spiervolume en een betere zichtbaarheid van slagaders en bloedvaten.

Beide gezien in Rankingsevenals individueel Reviews We willen tal van boosters in het hardcore-segment onder de loep hebben genomen, ze op de proef hebben gesteld en ze vervolgens hebben gerangschikt Booster-junkies bekijk nu pompsupplementen eens nader.

We hebben onze toplijst met de allernieuwste en beste pompversterkers samengesteld op basis van samenstelling, prijs-prestatieverhouding, smaak, lay-out en, last but not least, effect.

De ranglijst is beperkt tot pre-workouts ZONDER stimulerende middelen en zal ook verschijnen in de vorm van 2 delen. In de eerste, nu volgende sectie, laten we u kennismaken met 4 boosters van EU-merken die aanvankelijk wat minder innovatief en experimenteel lijken qua samenstelling, maar volledig overtuigend zijn qua dosering, synergie en legaliteit.

In het tweede deel zullen we ons ook concentreren op internationale producten met interessante nieuwigheden en spannende kandidaten aan onze lijst toevoegen.

BELANGRIJK: We claimen niet volledige of objectieve juistheid te zijn. Hoewel het onze beste en meest eervolle bedoeling is om alleen uw aandacht te vestigen op de krachtigste pompversterkers van de hoogste kwaliteit en deze dienovereenkomstig te plaatsen, willen we toch op één ding wijzen:

Ook het effect van een pump booster verschilt sterk van sporter tot sporter en is van veel factoren afhankelijk. Enerzijds is het uitsluitend gebaseerd op subjectieve en individueel fysiek ervaren indrukken, anderzijds spelen voeding, hydratatie, type training, insulinegevoeligheid en nog veel meer een rol. een essentiële rol bij de ontwikkeling van spiervolume en -gevoel, vasculariteit en, last but not least, tolerantie (Sidenote: Sommige actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de bloeddruk daalt, wat ernstige gevolgen kan hebben voor het spijsverteringskanaal).

Als team van professioneel bestudeerde en praktisch ervaren atleten is het ons doel om u tendensen te laten zien en onze eigen indrukken en indrukken van klanten en vrienden op een representatieve en realistische manier te presenteren. Daarbij houden we rekening met beloftes en reclameslogans van de gepresenteerde bedrijven en producten en vergelijken deze met verwachtingen en uiteindelijk ervaringen.
Als er analyses of achtergrondinformatie beschikbaar zijn, verduidelijken we de ingrediënten en effecten, maar kunnen we in bepaalde gevallen de authenticiteit van de daadwerkelijk aanwezige stoffen niet garanderen.
In principe vertrouwen we echter alleen op producten die bekend zijn, werken en van hoge kwaliteit lijken te zijn en afkomstig zijn van een gerenommeerd en geloofwaardig bedrijf.

Het volgende is een presentatie van vier van de beste pompversterkers voor 2021 van Europese merken.

# 4 - ESN - Crankpomp

Er hoeft weinig over ESN te worden gezegd. Het bekende huismerk van de online shop “Fitmart” en het bodybuildingforum “Team-Andro” is al jaren een van de absolute koplopers op de Europese scene en domineert de proteïne- en supplementenmarkt.
Met de Crank-serie verkoopt ESN een aantal evidence-based supplementen voor trainingsoptimalisatie, in dit geval voor de maximale NO-boost.

Hiervoor bestaat de Crank Pump uit een hooggedoseerde matrix L-citrulline, LarginineOrnithine HCL, glutathion, Taurine, Pijnboomschors extract en Glycerol.

Een portie van 20 g (20 porties - 29,39 €) levert 6 g op L-citrulline Malaat, 3,5 g van de gepatenteerde glycopomp, 3 g L-arginine-AKG, 2,5 g ornithine HCL, 2 g Taurine, 400 mg pijnboomschors extract en 200 mg L-glutathion.

Dit pompsupplement zorgt zo voor een allesomvattende matrix voor sterke expansie van de bloedvaten en daarmee voor een verhoogde doorbloeding en ideale hydratatie van de spiercellen.

De resultaten spraken voor zich, zowel visueel als tactiel, en bevestigen dat de ESN Crank een legitieme plaats in deze ranglijst heeft. Alleen de dosering van het actieve ingrediënt zou op een bepaald moment kunnen worden verhoogd, maar het resultaat in symbiose en als geheel is absoluut consistent en bevredigend.

Een illustratie van de ESN Crank Pump Booster

* Advertentie / reclame

ESN - Crankpomp

  • Uitgebreide matrix van actieve ingrediënten
  • sterke expansie van bloedvaten en ideale hydratatie van spiercellen
  • 6g L-citrulline Bevat malaat

# 3 PEAK - Epische pomp

Het merk Peak verrijkt ook al jaren het supplementenspel in dit land en is dankzij de vele grote namen in zijn team een ​​van de meest gewilde merken in de scene.

De Epic Pump rolt het veld van achteren op en schokt met maar liefst 16 g stikstofmonoxide precursors en de veelbelovende bijnaam "Hardcore Veins Stretcher". Het is niet alleen de belichaming van de "maximale dosering" -functie, maar maakt ook indruk met zijn maximale biologische beschikbaarheid van goedgekozen substraten en speciale verbindingen.

De Epic Pump levert 25 g van het gevestigde en krachtige aminozuur per 20 g (29,39 porties - 8 €) L-citrulline Malaat en vul aan met nog eens 6 g L-AAKG. Er zijn ook 4g Taurine, nog 2 gram L-arginine in nitraatvorm en 1 g bietensap-extract.

De training booster maximaliseert dus de arginine-Niveaus in het bloed en optimaliseert de stikstofoxidesynthese dankzij effectieve nitraatverbindingen.

Zelfs als de supplementfeiten vrij eenvoudig en duidelijk lijken, getuigt alleen hun dosering van knowhow en heeft overeenkomstige effecten. Alleen op de lange termijn is er ruimte voor verbetering van de Epic Pump, maar de visuele effecten zijn indrukwekkend voor de duur van de training.

Foto's van de pompversterker Epic Pump van Peak

* Advertentie / reclame

PEAK - Epische pomp

  • Hoge dosering aan actieve ingrediënten voor de pomp
  • 8g L-citrulline en 6g L-AAKG
  • Indrukwekkende pomp

# 2 NP-VOEDING - De toekomst

NP Nutrition stond lange tijd onder de radar van vele kracht- en fitnessatleten en had vooral te kampen met een simpele lay-out en een verouderd imago. Maar na een indrukwekkende reanimatie met de hulp van bekende influencers en experts uit de scene, slaagde NP Nutrition er in zeer korte tijd in om de U-bocht binnen te halen en wist hij vele ambitieuze en gevestigde bodybuilding-atleten en -professionals voor zijn team en professionals te winnen. heeft sindsdien zijn portfolio gestaag uitgebreid met ingenieuze producten Kennis en kwaliteit.

The Future is gebaseerd op het testen en vergelijken van talrijke concurrerende producten en beweert iets compleet nieuws te zijn en als de non-plus-ultra te worden beschouwd in termen van stimulusvrije pre-workout-supplementen.

Voor ongeveer 22,7 g (22 porties - 39,20 €) 6 g L-citrulline, 5g Glycerol, 4g AAKG, 2g arginine Nitraat en 1 g rode bietenextract gecombineerd.

Dit leidt tot een maximum aan verwijde bloedvaten en verhoogt de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren. Daarnaast is er het positieve effect van het actief verwijderen van ongewenste afvalstoffen en verontreinigende stoffen.

De kenmerken en duur van de effecten zijn altijd indrukwekkend, alleen wat betreft smaak en creativiteit is de formule een beetje plat - #MeckernAufHohemNiveau

Afbeelding van de pompversterker The Future van NP Nutrition

* Advertentie / reclame

NP Nutrition - De toekomst

# 1 BPS Pharma - De ultieme pompmatrix van Not4Pussy

Wie op zoek is naar ongebruikelijke producten, innovatieve combinaties van actieve ingrediënten en extreme effecten, vindt ze bij BPS Pharma. De paradijsvogel onder de EU-merken durft vanaf het begin met vuur te spelen en speelt graag in het juridische grijze gebied. De hardcore boosters, libido enhancers en fatburn caps van het psychedelische merk vallen graag terug op de ene of de andere dubieuze substantie.

De Ultimate Pump Matrix is ​​echter anders, die indruk maakt met zijn onberispelijke en legale samenstelling van beproefde en nieuwe opwindende actieve ingrediënten. Iedereen die tot nu toe de Duitse markt kent, zal tevergeefs zoeken naar vergelijkbare producten van dit type.

Want in tegenstelling tot veel concurrerende producten, is de nitrosigine uit de VS de spil van de pompversterker. Deze gepatenteerde vorm van het aminozuur L-arginine heeft de reputatie bijzonder langdurig te zijn.

Elke portie van 12 g (22 porties - € 38,95) bevat 3,75 g L-Citrulline1,305 g nitrosigine, 300 mg Taurine, 170 mg pijnboomschorsextract en 68 mg pycnogenol of pijnboomschorsextract tot een pompmatrix met een heel speciaal werkingsspectrum.

Want ondanks het feit dat een portiegrootte relatief klein is, duurt het pompeffect onevenredig lang en is het tot nu toe het sterkst gebleken. Met geen van de tot nu toe genoemde producten waren de spieren zo mollig en vol.
Hoewel de teint minder veranderde (in termen van vasculariteit), waren de spieromtrek en kromming opmerkelijk vergroot en zelfs na de training was je de hele dag rond en breed.

BPS Pharma Not4Pussy Ultieme pompmatrix

* Advertentie / reclame

BPS Pharma - Not4Pussy ULTIMATE Pump Matrix

  • Speciale pompmatrix dankzij nitrosigine en andere actieve ingrediënten
  • Extreem sterk pompend effect
  • Zeer langdurig effect

Nu hangt het van jou af! - Wat heb je gegeten, heb je genoeg gedronken, wat voor training volg je, hoe metaboliseer je de ingrediënten?

Uiteindelijk zijn alle vier de kandidaten echt krachtig en dienen ze hun doel meer dan bevredigend. In hoeverre haar hoge doseringen van de klassiekers arginine en Citrulline voorkeur, of liever terugvallen op nieuwigheden en eventueel aanvullen met relatief laaggeprijsde aminozuren, is aan jou. De definitie van pomp, of deze nu bijzonder vasculair of bijzonder rond en mollig is, speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste pompversterker.
Alle boosters zijn verkrijgbaar in onze partnershop STAYFOCUSED.DE voor de aangegeven prijzen (zie haakjes) en zijn zeker de moeite waard als je ze niet in elkaar wilt zetten en zelf wilt mixen.

Terug naar boven knop